• Haberler
  • Siyaset
  • AK Parti Van Milletvekili Adayı Selma Biçek sosyal medyada alay konusu oldu

AK Parti Van Milletvekili Adayı Selma Biçek sosyal medyada alay konusu oldu

AK Parti Van Milletvekili adaylarının açıklanmasının ardından sosyal medyada adaylara yönelik tepkiler sürerken, Van Milletvekili 5. sıra adayı Selma Biçek'in paylaşımları da gündem oldu.

Geçtiğimiz gün AK Parti genel Merkezi tarafından Ankara'da aday tanıtım programını gerçekleştirdi.

AK Parti Van'da da seçim ofisi ve aday tanıtım programı başlatarak, seçim startını vermeyi planlıyor.

Adayların belirlenmesinin ardından Van Milletvekili aday listelerine tepkiler yağmıştı. Milletvekilliği sıfatını taşıyamayacak olan bazı vekil adaylarının sosyal medyada yaptıkları hatalar oy kullanacak seçmenin dikkatini çekiyor.

Bu vekiller arasında bulunan Van Milletvekili Selma Biçek ise sık sık yazım hatalarıyla gündeme geliyor.

AK Parti Van Milletvekili Selma Biçek yaptığı son paylaşımda, 'program' yerine, 'ptogram' ve 15.30'daki davete de '15:300' yazması günün en çok konuşulan konularından oldu. 

Biçek paylaşımında, "14 Nisan Cuma Saat 13:30 da Uygulama Otelinde AK Parti 28.Dönem Van Milletvekili Aday Tanıtım Ptogramı ve Saat 15:300'da Van Cumhuriyet Caddesi Cıty Van AVM'deki Seçim Ofisi Açılışımıza bekleriz." dedi.

Milletvekili adayı ama Van'a fransız!

Van Büyükşehir Belediyesi'nde görev yaparken, Van Milletvekili Adayı olan Selma Biçek'in kente ne kadar duyarsız olduğuda dikkat çekti.

Seçim ofisinin açılışı yapılacağı Alışveriş Merkezinin ismini yıllar önceki isimle duyurdu.

Geçtiğimiz aylarda Van Büyükşehir Belediyesi tarafından ismi 'Van MALL' olarak değiştirilen AVM'yi eski ismi City Van AVM olarak kullanması kente oldukça duyarsız olduğunu ortaya koydu.

 

Yorumlar 10

Bakmadan Geçme