AK Parti'den Eyüp Acar'a önemli görev

Van STK Kurucu Başkanı ve Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Eyüp Acar, Çankaya İlçe Seçim İşleri Koordinatörü oldu.

2009 yılında AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevini yürüten Vanlı siyasetçi Eyüp Acar, Ankara'nın Çankaya ilçesi seçim koordinatörlük görevine getirildi.

Van'da 5 yıl boyunca AK Parti Van İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Acar, 2014 yılında ise AK Parti Van İl Başkanlığına aday olmuştu.

Eyyüp Acar kimdir?

2007 yılında AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığı kongresi ile siyasete adım attı. 1,5 yıl Gençlik Kolları başkan yardımcılığı görevinde bulundu.

2009 yılında AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı olarak atanan Acar, bu görevini 2014 yılının Haziran ayına kadar devam ettirdi.

Görev yaptığı süre boyunca adından sıkça söz ettiren Acar, özellikle 2011 Genel seçimlerinde Van milletvekili adayı olan Hasan Karadaş'ın Milletvekili listelerinde yer almasında ve son olarak da 30 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkan adayının belirlenmesinde etkin rol oynadı.

Sivil toplum örgütlerinde çeşitli görevler üstlenen Acar, Dünya gündemine oturan 'Mavi Marmara' gemisinin de aktivistlerindendir.

Bakmadan Geçme