AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Görgülü, Gazeteci Erhan Uğurlu'yu ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İpekyolu  İlçe Başkanı Etem Görgülü  ile Tanıtım Medyadan Sorumlu Recep Reşitoğulları, Yerelvanhaber Gazetesi imtiyaz sahibi Erhan Uğurlu'yu ziyaret etti.

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü ile Tanıtım Medyadan Sorumlu Recep Reşitoğulları, Yerelvanhaber Gazetesi imtiyaz sahibi Erhan Uğurlu'yu ziyaret ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Gazeteyi ziyaretinde konuşan Başkan Görgülü, Van'ın sorunları ve çözümü noktasında Gazeteci Uğurlu ile karşılıklı olarak bilgi alış verişinde bulunuldu.

Başkan Görgülü, Yerelvanhaber Gazetesi'nin ilkeli yayın politikasını yakından takip ettiğini ve kentin gelişmesine ışık tuttuklarını belirterek, internet üzerinde haber yapan Yerelvanhaber Gazetesine teşekkür etti.

Yerelvanhaber ekibi olarak; 'AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgölü veTanıtım Medyadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Recep Reşitoğulları'na bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, yeni yönetime başarılar diliyoruz'ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme