AK Parti Van Milletvekili Türkmenoğlu sahaya indi

AK Parti 2. sıra Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, meclise verilen ara tatil sonrası Van'da sahaya inerek, çalışmalarını yoğunlaştırdı. Türkmenoğlu'nun çalışmaları vatandaşlardan tam not aldı.

14 Mayıs genel seçimlerinde Van Milletvekili seçilen Kayhan Türkmenoğlu, çalışmalarına hız verdi.

TBMM'nin ara tatile girmesiyle birlikte Van'a gelen Milletvekili Türkmenoğlu, yerel yönetimler ve kamu kurumlarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler alıyor.

Bir yandan Ankara bürokrasisi açısından büyük çalışmalar yapan Türkmenoğlu'nun Van'da yürüttüğü çalışmalar da halktan destek gördü.

Türkmenoğlu halkla iç içe

Türkmenoğlu, Türkiye 100 yılında devasa hizmetlerle tanışan Van'a yeni hizmetler getirecek projelere imza atıyor. Hemen hemen hergün vatandaşlarla iç içe olan milletvekili, vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek çözüme kavuşturmak için enerji harcıyor. Türkmenoğlu'nun bu çalışmaları ise yerel yönetim seçimlerine de ışık tutuyor.

Teşkilattan kopmadı

Çalışmaların yanısıra sık sık AK Parti teşkilatlarıyla da bir araya gelen Türkmenoğlu, 2024'de yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili istişarelerde bulunuyor. Yaşlı ziyaretlerini de gözardı etmeyen Milletvekili Türkmenoğlu, hasta ve taziye ziyaretlerini de aksatmıyor.

Bakmadan Geçme