Antalya Van Vakfı spor etkinliğinde buluştu

Antalya Van Vakfı Başkanlığı tarafından Veteranlar Spor etkinliği düzenlendi. Organizasyonda Van'ın bir birinden değerli sporcuları bir araya geldi.

Van İlinde uzun zamanlar spora hizmet etmiş, çeşitli liglerde ve takımlar da futbol oynamış veteran spor insanlarını Antalya'da bir araya toplayarak bir ilki başardı.

Organizasyonun sponsorluğunu Van Vakfı Başkanlığı, Zemzem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yıldırım ve Best Westrem Khan Otel Yönetim Kurulu Başkanı Emir Gündal'ın üstlendiği futbol turnuvası Türk Telekom Anadolu Lisesi futbol sahasında yapıldı.

Açılış konuşmasını Yönetim kurulu üyesi Encümen Bayram'ın yaptığı etkinlik, Antalya Van Vakfı Başkanı Ayhan Yıldırım'ın günün anlam ve önemini belirtiği konuşmasının ardından başladı.

Spor Koordinatörlüğünü Suat Çelik' in yaptığı 2023 Veteranlar spor etkinliğinde katılımcılara malzeme dağıtımı yapıldı.

Siyah kırmızılı A takım kaptan Ayhan Yıldırım, Selçuk Ünsal, İlhami Dede, Nizam Tatar, Suat Çelik, Kaleci Adil Güneri, Hüseyin Şirazi, Zeyyad Orhan, Berkay Arık, Zamir Gür, Necip Arık, Fesih Avcı, Ferit Aras'tan oluşurken, antrenörlüğünü ise uzun yıllar sporculuğun yanı sıra çelitli liglerde ve süper liglerde takım çalıştıran Van sevdalısı Ümit Turmuş üstlendi.

Mavi Beyaz formayla saha çıkan B takım ise; Kaptan Emir Gündal, Alper Bişkin, Vedat Okur, İzzet Turan, Encümen Bayram, Kaleci Ahmet Şahin, Çetin Atlas, Fikret Durmaz, Hayati Yıldırımcan, Sedat Tamgüler, Selim Özkol, Şahin Zorer, Taner Demir Durar, Cihan Oskay, Vedat Sinoğlu, Necmi Tekyurt, Süleyman Yılmaz, Selim Özkol, takımının antrenörlüğünü ise Reşit Gültay yaptı.

Hakem Mehmet Ekin'in düdüğüyle maç başladı.

Hırs ve centilmenliğin ön planda olduğu karılaşmada Ayhan Yıldırım'ın kaydettiği 3 gole A takım üstünlüğü sağladı. B takımda ise Emir Gündal (2) İzzet Turan'ın (1) golüyle durum eşitlendi.

3-3 eşitlikle devam eden maçta İlhami Dede ve Nizam Tatar'ın kaydettiği gollerle A takım 5-3 öne geçti.

Ataklarını sıklaştırn B takımda Encümen Bayram, Selim Özkul, Necmi Tekyurt‘un ve Alper Bişkin'in golleriyle skoru 7-5'e taşıdı.

B takımın öne geçmenin çoşkusu yaşanırken maçın son dakikalarında Selçuk Ünsal'ın golüyle aradaki fark bire indi. A takımın son dakikada kazandığı serbest vuruşu gole çeviren Ayhan Yıldırım maçın skorunu belirleyen golü kaydetti. Bu golle birlikte karşılaşma 7-7'lik eşitlikle sona erdi.

Maç sonrası kupa ,plaket ve madalya takdimi yapıldıktan sonra Başkan yıldırım katılan sporculara teşşekkür ederek,

"Bundan böyle Vakıf Başkanlığının her zaman olduğu gibi sporun ve sporcunun yanında olacağı, başarılı tüm sporculara destek verilecek. Hedeflediğimiz birlik veberaberliğimizi korumak adına gerek şahsım gerekse Antalya Van Vakfı olarak her zaman hemşerilerimize hizmetlerimiz devam edecektir. Bu güzel etkinliğe emeği geçen herkeze teşekkürler ederim"

ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme