Bayburtspor GÖİ 5-0 Vanspor Maç Özeti ve Gollerini İzle

An Zentrum Bayburt Özel İdarespor Silahtaroğlu Vanspor maçının özet izle. An Zentrum Bayburt Özel İdarespor Silahtaroğlu Vanspor maçı kaç kaç bitti? An Zentrum Bayburt Özel İdarespor Silahtaroğlu Vanspor golleri kim attı? An Zentrum Bayburt Özel İdarespor Silahtaroğlu Vanspor maçının özeti golleri kartları oyuncu değişiklikleri ve önemli dakikaları Youtube izle linki haberimizde…

TFF 2. Lig'de An Zentrum Bayburt Özel İdarespor Silahtaroğlu Vanspor takımını ağırladı.

TFF 2. Lig'in 10. haftasında yapılan karşılaşmada Silahtaroğlu Vanspor An Zentrum Bayburt Özel İdarespor ile deplasmanda mücadele etti.

Taraftarlar An Zentrum Bayburt Özel İdarespor Silahtaroğlu Vanspor maçının özetini ve gollerini izlemek istiyor. An Zentrum Bayburt Özel İdarespor Silahtaroğlu Vanspor maçının sonucu, golleri, önemli dakikaları ve oyuncu değişiklikleri ve görülen kartlar haberimizin devamında bulunuyor.

Özet An Zentrum Bayburt Özel İdarespor Silahtaroğlu Vanspor Maç Özeti ve Golleri

Bayburt Genç Osman Stadı'nda An Zentrum Bayburt Özel İdarespor ile Silahtaroğlu Vanspor ile karşı karşıya geldi. TFF 2. Lig 10. hafta An Zentrum Bayburt Özel İdarespor Silahtaroğlu Vanspor karşılaşması 31 Ekim 2021 Pazar günü gerçekleşti. Saat 14.00 itibariyle başlayan An Zentrum Bayburt Özel İdarespor Silahtaroğlu Vanspor müsabakası 16.00 itibariyle tamamlandı. Maçın sona ermesinin ardından An Zentrum Bayburt Özel İdarespor Silahtaroğlu Vanspor maçının kaç kaç bittiği merak edilirken, golleri hangi futbolcuların attığı da sorgulanıyor.

An Zentrum Bayburt Özel İdarespor ile Silahtaroğlu Vanspor arasında oynanan karşılaşmada Barkın Kara orta hakem olarak görev yaptı.

Bakmadan Geçme