Efsaneler 35 Yıl Sonra Buluştular

1988-1994 yılları arasında Van Köy Hizmetlerispor kulübünde başarıyla top koşturan aralarında Van futbolunun önemli isimlerinden Van Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (Van ASKF) Başkanı Ramazan Kıvanç, Tüm Spor Adamları Van Şube Başkanı Sacit Solmaz ve antrenörlerden oluşan Van futbolunun emektar futbolcuları her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde yine bir araya gelerek,  hasret giderdiler. 

Bünyesinde sayısız yıldız futbolcular yetiştiren Van futbolunun köklü kulüplerinden Van Köy Hizmetleri Spor'un şampiyonluklar yaşamış 1988-1994 yılları arasında aynı takım forması giyen efsane futbolcuları 35 yıl aradan sonra Rasim Almaner'in her yıl geleneksel olarak organize ettiği iftar yemeğinde önceki gün yine buluştular. .

'Futbolcuların tamamı katıldı'

Düzenlenen iftar yemeğine Köyhizmetlerispor formasını giyen eski futbolculardan ASKF Başkanı Ramazan Kıvanç, Tüm Spor Adamları Genel Başkan Yardımcısı ve Van Şube Başkanı Sacit Solmaz, Belediye Vanspor Eski Kulüp Başkanı Öner Yiğit, Erdoğan Başar, Faruk Yergin, Yakup Arslanoğlu, Burhan Yücebaş, Rasim Almaner, Mithat Koç, Güner Yiğit, Kazım Emekçi, Cevdet Eker, Recep Kar, Aydın Yergin, Erdal Özşener, Orhan Gülaçtı, Yusuf Beşak, Çetin Cancan, Ömer Yılmaz, Ömer Şahar, Necmi Çakırgöz, Bahattin Oruç, dönemin cefakar taraftarlarından tribün liderleri Oktay Değmez, Nuri Özaltun ve Haluk Yergin katıldı.

'ESKİ GÜNLERİ YAD ETTİK'

Her yıl Ramazan ayının son haftasında geleneksel olarak düzenledikleri iftar programı ile bir araya gelerek, hem eski günleri yad ederek, hemde hasret gideren Van Köyhizmetleri Spor Kulübü efsane futbolcuları önceki gün Bir Koç Lokantası'nda iftar yemeğinde bir araya geldiler. Her yıl olduğu gibi bu yılda Rasim Almaner'in organizesi ile düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen efsane kadronun futbolcuları hasret giderdiler. Yemekte bir konuşma yapan efsane futbolcu Rasim Almaner, Yıllar sonra takım arkadaşlarımızla bir araya gelmelerinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, 'Yemeğe katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Dile kolay 35 yıl sonra çok güzel bir buluşma gerçekleşti bu birlikteliğimiz her Ramazan ayında devam edecek' dedi. Güzel geçen yemeğin ardından objektiflere poz veren eski futbolcular uzun süre mekandan ayrılmadı ve koyu sohbetlerle hasret giderdiler.

Bakmadan Geçme