Elite World yeni markasıyla Van'da!

Elite World Hotels 50 yıllık tecrübesiyle otel sektörüne yön vermeye devam ediyor. Türkiye'nin turizm sektöründe hizmet veren Elite World Hotels & Resorts, Van'da ikinci oteli ELİTEWORLD GO'yu hizmete açıyor.

50 yıla yaklaşan konaklama sektöründeki deneyimini yatırımcılarla paylaşma stratejisi istikametinde çalışmalarını sürdüren ve yatırımcılara yeni fırsatlar sunan Elite World Hotels & Resorts, ikinci franchise oteli ELITEWORLD GO Van'ı zincirine ekledi. ELITEWORLD GO Van, bu yılın son çeyreğinde misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

ELITEWORLD GO VAN'DA

Eşsiz Van Gölü manzarası eşliğinde konforlu ve huzurlu bir konaklama sunacak olan ELITEWORLD GO Van; 32 odası, 70 kişilik restoranı ve toplantı salonu ile her sene yerli ve yabancı turistleri ağırlayan, plajları ve sahilleriyle meşhur Van'ın Edremit ilçesinde misafirlerine hizmet verecek. Havaalanına ve şehir merkezine kolay ulaşılabilir konumu ile ilçeye seyahat edenler için büyük bir avantaj sunacak olan ELITEWORLD GO Van, aynı zamanda ELITEWORLD GO markasının da ilk oteli olma özelliğini taşıyor.

“YATIRIMCILARA FRANCHİSE VE MANAGEMENT YÖNETİM MODELİ İMKÂNLARI”

Otel yatırımcıları Ali Süer ve Gülistan Süer ile imzalanan yeni otel anlaşmaları dolayısıyla değerlendirmelerde bulunan Elite World Hotels & Resorts Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, “50 yıla yaklaşan konaklama deneyimimizi yatırımcılarla paylaşma stratejimiz istikametinde, markalarımızla yatırımcılara franchise ve management yönetim modeli imkânları sunuyoruz. Elite World markasının gücünü ve kalitesini, birbirinden farklı konaklama ihtiyaçlarına cevap veren otellerimizle ülkemizin 7 bölgesine yayarken, ülkemizde turizmin gelişmesine katkı sunmayı da hedefledik” dedi.

Bakmadan Geçme