Gazeteci Göksel Göksu Van'da söyleşi düzenleyecek!

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti, Gazeteci Göksel Göksu ile söyleşi düzenleyecek.

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti (VGC), tarafından etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Vangölü Gazeteciler Cemiyeti, 17 Ekim 2024 Perşembe Günü saat 14.00'te Van Ticaret ve Sanayi Odası'nda Gazeteci Göksel Göksu ile söyleşi düzenleyeceğini açıkladı.

GÖKSEL GÖKSU KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği mezunu. 1961 yılında İstanbul'da doğdu. Mesleğe, 1982 yılında Havas Yayınevi'nde başladı. Gözlem, Süreç yayınevleri ile “Rüstem Batum'la 360 Derece” adlı programda çalıştı. 1996 yılında girdiği Radikal gazetesinde muhabirlik görevini, 1998 yılında başladığı CNN Türk Televizyonu'nda uzun yıllar devam ettirdi.

Çalıştığı dönemde çok sayıda haber belgesele imza tan Göksel Göksu, 2018 yılından itibaren İstanbul istihbarat şefi olarak çalıştığı CNN Türk'ten 2020 yılında ayrıldı. Habertürk'te İstihbarat Şefi olarak görev yaptı. Medyascope Haber Müdürü olarak görevini sürdüren Göksel Göksu Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Kadın Gazeteciler Komisyonu Koordinatörlüğünü yürütmektedir. İngilizce biliyor. İki çocuk annesi.

Bakmadan Geçme