Gazeteciler Yazarlar Lokali Açılış İçin Gün Sayıyor

Türkiye Gazeteciler yazarlar ve Aydınlar Birliği Platformu (TÜGYAP) Derneği lokali açılış için gün sayıyor.

Yaklaşık bir yıl önce Van'da kuruluşu gerçekleşen Gazeteciler, Yazarlar ve Aydınlar Birliği Platformu resmi dernek statüsü kazanarak yoluna devam ediyor.

Kuruculuğunu Vanlı gazeteci Yasin İpek'in üstlendiği platform, kent merkezinde bulunan bir adreste dernek binasının yapımına devam ediyor.

Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Ahmet Bayram ve Bugün Van İnternet Haber Sitesi İmtiyaz sahibi Rıdvan Can ile platform binasına ziyarette bulundu.

Ziyarette gazetemize açıklamalarda bulunan TÜGYAP kurucu başkanı Yasin İpek, Van'daki gazeteciler ve basın kuruluşları için önemli bir adım attıklarını belirtti.

Büyük gayret ve başarılı çalışmaları doğrultusunda yaptığı girişimler ve görüşmeler sonrası aylardır üzerinde durduğu lokalde çalışmaların sona gelindiğini belirten Başkan İpek, "Lokalimiz başta Van olmak üzere bölge ve ülke geneline hitap edecek. Lokalde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Burada her şey düşünüldü. Bbasın açıklamalarıı ve imza söyleşi salonundan tutun, dijital medya merkezi, sosyal medya danışmanlığı, kurgu montaj ve grafik tasarım alanları başta olmak üzere kültürel sanatsal aktiviteler, festival konser tiyatro ve sivil toplum örgütleri ve basın kuruluşlarının ortak kullanabileceği profesyonel televizyon stüdyosu, gurme ve yemek programlarının yapılabileceği stüdyo, radyo stüdyosu ve seslendirme alanıda olacak" dedi.

İpek, gazetecilere yaptığı açıklamanın ardından platform binasını gazetecilere gezdirdi.

Bakmadan Geçme