İranlı Turistler Van'ı Tercih Ediyor

İranlı turistler, ülkelerindeki tatili değerlendirmek için Van'ı tercih ediyor. Şehirdeki oteller dolup taşarken, cadde ve sokaklar turistlerle doluyor. İranlı turistler, alışveriş yaparak kent ekonomisine canlılık getiriyor ve gece eğlence merkezlerini tercih ediyor. Turizmciler, bu yoğunluğun eylül sonuna kadar süreceğini tahmin ediyor.

Ülkelerindeki 5 günlük resmi tatili değerlendirmek için Van'ı tercih eden İranlı turistler, şehrin cadde ve sokaklarını şenlendirdi. İranlı turistler, otel işletmelerinden mağazalara kadar kent ekonomisine de canlılık getirdi. Otellerin dolduğu Van'da, cadde ve sokaklar adeta turistlerle dolup taştı. Gündüzleri şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezen İranlılar, alışveriş yapıp esnafa can suyu oluyor. Gece ise eğlence merkezlerini tercih eden turistler, tatilin keyfini çıkarıyor.

Van'ı ve Van insanını çok sevdiklerini belirten İranlı turistler, 'Van, İran'a çok yakın. Ayrıca biz burada istediğimiz her şeyi bulabiliyoruz. Bu nedenle İstanbul gibi merkezlere gitmemize gerek yok' dedi.

Bakmadan Geçme