Karakobralar lideri Ercan Dülger, Kastamonuspor 1966 maçı sonrası açıklama yaptı

Vanspor FK bugün oynadığı Kastamonuspor 1966 karşılaşmasında sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Haftalar sonra alınan yenilgi sonrası taraftar grupları açıklamalarda bulundu. Vanspor'un köklü taraftar gruplarından Karakobralar lideri Ercan Dülger, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, hep seninleyiz Vanspor'um dedi.

Vanspor FK bugün oynadığı Kastamonuspor 1966 karşılaşmasında sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Haftalar sonra alınan yenilgi sonrası taraftar grupları açıklamalarda bulundu. Vanspor'un köklü taraftar gruplarından Karakobralar lideri Ercan Dülger, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, hep seninleyiz Vanspor'um dedi.

Karakobralar trübün lideri Ercan Dülger yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

'Bugün kendi sahamızda Kastamonuspor maçında sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Üzüldük mü? Elbette hepimiz çok üzüldük. Ama kesinlikle karamsar olmayacağız her zamankinden çok takımımıza sahip çıkacağız. 8 haftadır mağlup olmayan ve grupta 2. Sırada yer alan Vanspor'umuz bu maçı mutlaka telafi edecektir. Gün destek günüdür. Farklı eleştirilerle rakiplerimizi sevindirmeyelim. Şimdi önümüzde Konya ve Eyüpspor maçları var. Takımımızın bu 2 maçı kazanıp devreyi kapatacağına inanıyoruz. 8 hafta sonra alınan bir mağlubiyetten dolayı bazı eleştirileri görmek inanın bizleri üzmektedir. Biz hedefi olan ve başarılı bir takımız. Ligden kopmadık zirvedeyiz. O yüzden gün bir mağlubiyetten dolayı takımı eleştirme günü deģil aksine tam sahiplenme ve destekleme günüdür. Gerçek Vanspor'lu bunu yapar.

Asıl konuşmamız ve sosyal medyada yazmamız gereken tek konu bu takımın acilen maddi destek görmesidir. Bu destekle ligin 2. devresine daha güçlü girmesidir. Sosyal medyada bunları paylaşalım dile getirelim. Bize eleştirinin değil desteğin faydası vardır. İnanın bugün ki mağlubiyetten ziyade günlerdir takımın maddi sıkıntısını dile getiriyoruz. Bunca çağrıya rağmen uzanan bir eli görmemek asıl biz Vansporluları çok üzüyor. Külüp Başkanımız sayın Servet Yenitürk, tek başına bu takımı ayakta tutmaya çalışıyor. Sadece bir kişinin böyle ağır bir yükü taşıması bir yere kadardır. O yüzden acilen destek şart diyoruz. Takımımız toparlanır yine kazanır bu mağlubiyetide bizlere unutturur. Bu takıma gönül verenleri eleştiriye değil desteğe davet ediyoruz. Teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimiz şunu bilsinler ki; sonuna kadar yanlarındayız. Bizler onlara yürekten inanıyor ve güveniyoruz'ifadeleri kullanıldı.

Bakmadan Geçme