Letgo Neden Açılmıyor? Çöktü mü? İşte Nedeni 2022

En çok kullanılan ikinci el eşya alımı satımı uygulamalarından olan Letgo 'da sorunlar çıkmaya başladı. Uygulamaya girmek isteyen kullanıcılar , giriş hatası ile karşılaştı. Letgo'ya neden girilmiyor? Sorusunun yanıtı haberimizde...

Letgo açılmıyor? neden açılmıyor?

Haber7'nin haberine göre; Uygulamaya girerken hata ile karşılaşan ve uygulamaya giremeyen kullanıcılar, sorunun neden kaynaklandığını araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda konu ile ilgili bilgilere yer verdik.

Letgo, kullanıcıların ikinci el eşya satışı yapmasını sağlayan bir web sitesi ve mobil uygulamasıdır. İlk olarak 2015 yılında piyasaya sürüldü. Genel merrkezi Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentinde bulunan Letgo online ilan türünde kullanıcılarına hizmet vermeye devam ediyor. Tüm dünyada milyonlarca kullanıcısı olan Letgo, her geçen gün daha fazla çeşitlilikle hizmet vermeye devam ediyor.

NEDEN GİRİLMİYOR?

Letgo uygulamasına bugün güncelleme geldi. Güncelleme gelmesi nedeniyle eski sürümü kullananlar , uygulamaya girmekte sıkıntı yaşamaya başladı. Uygulamayı güncellemek için play store , app store ya da appgalery 'ye giderek uygulamayı güncellene butonuan tıklamanız ve uygulamayı güncellemeniz gerekmektedir.

Uygulama apk güncelleme yaptıktan sonra letgo yu sorunsuz şekilde kullanabileceksiniz.

Bakmadan Geçme