Mesut Özil Fenerbahçe'den ayrıldı mı! İşte görüştüğü Süper Lig ekibi...

Ligin başlamasına az bir süre kalırken Mesut Özil'in Fenerbahçe'den ayrılışı gündeme oturdu. Mesut Özil Fenerbahçe'den ayrıldı mı? detaylar haberimizde.

Fenerbahçe, uzun süredir kadro dışı olan Mesut Özil ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. 33 yaşındaki futbolcunun görüştüğü Süper Lig ekibi ortaya çıktı.

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, İsmail Kartal döneminde kadro dışı bırakılan ve Jorge Jesus tarafından affedilmeyen dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil'de flaş bir gelişme yaşandı.

SON GÖRÜŞMEDE ANLAŞILDI

DHA'nın haberine göre; Fenerbahçe'de, dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil ile yolların ayrılma kararı bugün yapılan son görüşmenin ardından resmiyet kazandı.

Uzun süredir kadro dışı olan ve bu sezon başı kampına da dahil edilmeyen yıldız futbolcunun sözleşmesinin karşılıklı olarak fesih edildiği öğrenilirken 33 yaşındaki Özil'in Fenerbahçe'den alacakları konusunda bir açıklama yapılmadı.

BAŞAKŞEHİR İLE ANLAŞMAYA YAKIN

Sözleşmenin feshi konusunda anlaşma sağlandığı, Mesut Özil'in İstanbul'da kalarak Başakşehir ile anlaşmaya yakın olduğu da belirtildi.

Bakmadan Geçme