Milletvekili Türkmenoğlu'ndan teşkilata ziyaret

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, ataması yapılan 3 merkez ilçe başkanlığına ziyarette bulunarak yerel seçimler öncesinde teşkilat mensuplarıyla buluştu.

Türkiye 31 Mart tarihinde yerel seçimler için sandık başına gidecek.

AK Parti'de yerel seçimler için aday adayı arayışları sürerken, AK Parti ilçe teşkilatlarına sürpriz bir ziyaret gerçekleşti.

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, İpekyolu, Edremit ve Tuşba İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek, yeni atanan ilçe başkanlarına hayırlı olsun dileklerini iletti.

Sabah saatlerinde ziyaretlerine başlayan Türkmenoğlu, ilk olarak Van'ın en büyük ilçesi olan İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan'ı parti binasında ziyaret ederek, teşkilat mensuplarıyla yerel seçimler hakkında istişarelerde bulundu. Buradan Tuşba İlçe Başkanlığı AK Parti binasına geçen Milletvekili Türkmenoğlu, İlçe Başkanı Erdal Baran ve teşkilatla buluştu.

Son olarak Edremit İlçe Başkanı Kenan Öndil'i ve teşkilat mensuplarını parti binasında ziyaret eden Türkmenoğlu, yerel seçimlerde Van'da AK Belediyeciliğin sayısının artacağını belirtti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme