Narin cinayetini çözecek detay! Ölüm saatinde evdeki 4 kişi tespit edildi

Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan Narin Güran soruşturmasında cinayetin evde işlendiği ve o sırada 4 kişinin evde olduğu belirlendi. İşte o isimler...

Diyarbakır'da kaybolan ve 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın kim ya da kimler tarafından öldürüldüğü günler geçmesine rağmen henüz ortaya çıkmazken, cinayetin düğümü HTS kayıtlarıyla çözüldü.

Annesi, abisi, amcası dahil neredeyse tüm yakınlarının cezaevinde olduğu Narin'in kaybolduğu güne dair detaylar ortaya çıkmaya başladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, cezaevleri ile ilgili İşyurtları, Ürün ve El Sanatları Fuarı'nın açılışında gazetecilere yaptığı açıklamada, iddianame hazırlık sürecinin başladığını belirterek şu açıklamalarda bulundu; "Narin evladımızla ilgili soruşturma titiz bir şekilde devam ediyor. Şu anda tutuklular var. Tutukluların yanı sıra adli kontrollü olan şüpheliler var. Yaklaşık 250'ye yakın kişinin ifadesi alındı.

Özellikle şüpheliler konusunda tekrar ifadelerin alınması söz konusu oldu. Tespit edilen kamera görüntüleri var. Bu görüntülerin TÜBİTAK'ta değerlendirmesi yapıldı. Sonrasında Narin kaybolduktan sonra evlerinin önüne kamera takanlar oldu. Bu kameralara giren, o görüntülerde toplanıp dağılanlar ve yapılan konuşmalarla ilgili TÜBİTAK incelemeleri gerçekleşti.

Bakmadan Geçme