Necdet Takva'dan iddialara jet yanıt!

7 Temmuz Perşembe günü Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) meclis toplantısında iddialara göre gerginlik yaşandı. Öne sürülen iddialara göre bazı meclis üyelerinin silahına sarıldığı ortaya atılmıştı. Olayla ilgili Van TSO Başkanı Necdet Takva, sosyal medya hesabından açıklama yaparak olayı yalanladı.

Başkan Takva kişisel sosyal medya hesabında olayla ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

'Saygıdeğer Van halkı, kıymetli VanTso üyeleri, Öncelikle; Bazı basın yayın kuruluşlarında VanTso hakkında yayınlanan haberler ve Meclis üyelerinin yaptığı açıklamanın gerçeklerle ilgisi olmadığını belirtmek isterim.

Kısa süre içerisinde bu haber ve açıklamaların iftira ve dezenformasyon boyutunu belge ve delillerle sizlerin bilgisine sunacağız. Ama şimdi sizlere sağlıkla, huzurla, kardeşlik hukuku üzerinden bir bayram geçirmeniz dileğinde bulunmak istiyorum.

Daha kötülerini görmüş biri olarak; bunlara gülümsemenizi ve iyiliği yüceltmenizi rica ediyorum. Her zaman üyelerimizin hak ve menfaatini savunacak, halkımızın refah ve zenginliğine hizmet edeceğimin sözünü veriyorum. Sağlıkla kalmanızı, hayırlı bir bayram geçirmenizi diliyorum'

Bakmadan Geçme