Türkiye Beyazay Derneği heyeti Van'da önemli temaslarda bulundu

Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı ve 22-23. Dönem Milletvekili Lokman Ayva, Van'da önemli ziyaretlerde bulundu.

Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı ve 22-23. Dönem Milletvekili Lokman Ayva, Genel Başkan Yardımcısı Belkıs Erdinç Ayaz, Doğu 3. Bölge Başkanı İsmail Dülek, Van Şube Başkanı Kasım Özanlı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Van'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Kentteki temaslarına esnaf ziyareti ile başlayan Ayva ve heyeti, Yeşilay Van Şube Başkanı Zafer Şahin'le bir araya gelerek Beyazay, Yeşilay ve Kızılay olmak üzere 3 hilal buluşması adı altında ortak programlar yapma kararı aldı.

KAMP MERKEZLERİNDE ENGELLİ PROJELERİ

Gençlik Spor İl Müdürü Yalçın Özdemir ile görüşen heyet, gençlik kamp merkezlerinde engelli ve aileleri için yapılabilecek projeler hakkında istişarelerde bulundu.

Daha sonra Kızılay Van Şube Başkanı Uğur Demircioğlu'nu ziyaret ederek engelli aileleri ve engelliler için ilk yardım eğitimi programları yapma kararı alan Lokman Ayva ve heyeti; Sırasıyla Van Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsmetullah Altun, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras ve Van Ticaret Odası Başkanı Necdet Takva'yı ziyaret etti.

Ayva, Takva ile görüşmelerinde 12-15 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Van Gurme ve Gastronomi Fuarın'da Beyazay Derneği olarak stant açma konusunda destek sözü aldı.

Bakmadan Geçme