Van Altayspor Oktay Belli'ye emanet

Van'da ve farklı spor kulüplerinde uzun süre profesyonel futbolculuk hayatı olan, daha sonra belli takımlarda teknik direktörlük yapan Oktay Belli, Van Amatör Lig takımlarından Altayspor'la anlaştı.

Daha önce Van'da çeşitli futbol okullarında teknik sorumluluk görevi yapan, bazı amatör takımları çalıştıran Oktay Belli, yine bölgesel amatör lig takımlarını çalıştırmıştı.

Vanlı Teknik Direktör Oktay Belli, 2024-2025 futbol sezonu için hedefi şampiyonluk olan ve Van Amatör Lig takımlarından Altayspor'la el sıkıştı.

2024-2025 futbol sezonunda Van Amatör Lig'de şampiyonluk hedefleyen ve kadrosunu buna göre kurmayı hedefleyen Van Altayspor, Vanlı antrenör Oktay Belli ile anlaştı.

Vanlı antrenör Belli, daha önce çalıştırdığı takımlarda başarı bir grafik çizerek, çalıştırdığı takımları hedefe götürmeyi başarmıştı.

Van Altayspor'u layık olduğu yere getirmek ve BAL'a çıkarmak için ekibiyle birlikte ellerinden gelen bütün çabayı sarf edeceklerini belirten Belli, anlaşmanın iki taraf içinde hayırlı olmasını diledi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme