Van Amatör Ligde yarı final heyecanı başlıyor

Van 1'nci Amatör Ligi'nde şampiyonluk yarışı nefesleri kesen 2022/2023 sezonu sonunda gruplarını ilk ikide tamamlayan ve playoff yarı final oynamaya hak kazanan takımlar belli oldu. İpekyolu Belediyespor, Erciş Örenespor, Gürpınar Belediyespor ise Erciş Belediyespor'la eşleşti.

Haber: Rıdvan Can

2022-2023 Van 1'nci Amatör Futbol Ligi'nde Gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar yarı finalde ter dökecek. Çapraz eşleşme sonucu grubu'nu lider tamamlayan İpekyolu Belediyespor, Erciş Örenespor ile grubu'nu lider tamamlayan Gürpınar Belediyespor, Erciş Belediyespor ile eşleşti. Yarı final maçları tek maç usulü ile oynanacak kazanan takım adını finale yazdıracak. Yarı final maçları 11 Nisan salı günü İşgem semt sahası ve İpekyolu ilçe stadında aynı saatte başlayacak. Bu maçlar sonunda rakiplerini yenen takımlar adını finale yazdıracak.

'FİNAL 16 NİSAN'DA'

Yarı final maçları sonrası adını finale yazdıracak olan takımlar 16 Nisan'da final oynayacak. Final maçı 16 Nisan Pazar günü saat 15:00'da İpekyolu ilçe stadında oynanacak.

'FİNALİ GEÇEN VANGÖLÜSPOR'UN RAKİBİ OLACAK'

Van Amatör Lig yarı final ve final maçları sonrası finale kalan takım Bölgesel Amatör Ligi'de mücadele eden Vangölüspor'un rakibi olacak. Final maçını kazanan takım 2023-2024 futbol sezonunda Van'ı Bölgesel Amatör Ligi'de temsil edecek..

Bakmadan Geçme