Van'da futbol hakemleri ve taban birliklerinden görkemli buluşma

İpekyolu Belediyesi ile İl Hakem Kurulu işbirliğiyle Van'daki spor taban birlikleri görkemli buluşmada bir araya geldi. Düzenlenen programla geçmişte eşi benzeri olmayan bir programa imza atıldı.

İpekyolu Belediyesi ile Van İl Hakem Kurulu Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen futbol sezonu açılış programı büyük bir katılımla gerçekleşti.

Hüsrevpaşa Parkı'nda düzenlenen programa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yalçın Özdemir, İpekyolu Belediye Başkan Yardımcıları Birol Duman ve İbrahim Yaşin, İpekyolu Belediyesi Spor Müdürü Savaş Çiçeksay, TFF Bölge Müdürü Cengiz Polater, ASKF Başkanı Ramazan Kıvanç, MHK Bölgesel Kurul Üyesi Zafer Korkmaz, Futbol İl Temsilcisi Taner Coşkun, Van Spor Futbol Kulübü adına Fahri Baştürk, TÜFAD Van Şubesi Başkan Vekili Erdal Özşener, İl Hakem Kurulu Başkanı Halil Kurt, İl hakem Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Demirkıran, İl Spor Güvenlik Komiserleri, TFSKD Van Şube Başkanı Ahmet Bayram, İl Hakem Kurulu Gözlemci Atama Sorumlusu Ercan Ulutaş, Hakem Atama Sorumlusu İhsan Ekin, Raportör ve Antrenman Sorumlusu Hüseyin Esen, spor kulübü yöneticileri, gazeteciler ve hakemler katıldı.

Programda açılış konuşmasını geçtiğimiz günlerde göreve getirilen İl Hakem Kurulu Başkanı Halil Kurt, spor taban birliklerinin oluşturduğu geceye katılanlara teşekkür etti.

Van'daki spor taban birliklerine birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Başkan Kurt, "Her yıl düzenlenen açılış programımızın bu yıl bir ilkini gerçekleştirdik. Tüm spor taban birlikleri bir aradalar. Geçmiş dönemlerde görev almış il hakem kurulu başkanlarımız, ulusal ve uluslararası hakemlerimiz var. Bu birlikteliğin oluşmasına büyük katkı sunup ev sahipliğini üstlenen İpekyolu Belediyesi yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.



“Spor taban birliklerine desteği sürdüreceğiz”

Spor aban birlikleriyle bir arada olduktan mutluluk duyduklarını ifade eden İpekyolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Birol Duman ise, "Bu geceye katılan tüm oluşumlar bu kentin sporuna katkı sunan emek veren kuruluşlardır. İlk kez bu büyüklükte gerçekleşen gecenin devamına katkı sunmak için çalışacağız. İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz Abdulkadir Umut Kasman'ın selamlarını iletiyorum. Tekrardan katılımınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ” diye konuştu.

Özdemir, "Büyük birliktelik manzarasıdır"

Ev sahipliğinden dolayı İpekyolu Belediyesi ve İl Hakem Kurulu Başkanlığına teşekkür eden Gençlik ve Spor İl Müdürü ve eski ulusal hakem Yalçın Özdemir de şunları söyledi:

"Hakem camiasına yakın olan birisiyim. Yıllarca bu camiaya hizmet ettim. Bugün bu buluşmayı görmek, şahsımı çok mutlu etti. Biz de kurum olarak sporun ve sporcunun yanında olmayı sürdüreceğiz. Spor taban birlikleri büyük bir camiadır. Bu gecede büyük bir birliktelik manzarası olu"

Özel Haber

Bakmadan Geçme