Van'da kaybolan Rojin'in cansız bedenine ulaşıldı iddiası!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Rojin Kabaiş, 27 Eylül'de yurttan ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Kabaiş'i arama çalışmalarında bir hafta geride kalırken flaş bir iddia ortaya atıldı. Kampüs bölgesindeki Bardakçı Köyü'nde bir ceset bulunduğu iddiası ortalığı karıştırdı.

Van'da kaybolan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in cansız bedenine ulaşıldı iddiası gündemi sarstı. İşte o çarpıcı iddia…

Rojin Kabaiş'i arama çalışmaları 7. gününde sürerken Yeni Doğu Gazetesi muhabirinin haberine göre, Bardakçı Köyü'nde bir ceset bulunduğu ihbarı üzerine jandarma ve arama kurtarma ekipleri köyde arama çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Haberde, Bardakçı Köyü'nden gelen bir ihbar üzerine arama ekipleri alarma geçti. İddiaya göre, bir vatandaş bölgede bir cansız beden bulduğunu belirterek yetkililere haber verdi.

CESET BULUNDUĞUNA DAİR HERHANGİ BİR RESMİ AÇIKLAMA YAPILMADI

Valilik veya emniyetten ceset bulunduğuna dair bir açıklama yapılamazken iddianın asılsız olduğu ortaya çıktı.

Ekipler tarafından arama çalışmaları aralıksız devam ederken Rojin Kabaiş'in kaybolduğu günden beri endişeli bekleyişini sürdüren ailesi ve yakınları ise umutla gelecek haberi bekliyor.

Bakmadan Geçme