Van Hentbol takımı Anadolu Yıldızlar Ligi finallerine katılacak

Erzincan'da gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Yarı Final müsabakaları sona erdi. Van Hentbol takımı grubunu birincilikle tamamlayarak final oynamaya hak kazandı.

19 ilden 24 takım ve 480 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Osman Bayrakdar sezonu Hentbol Yarı Final müsabakaları tamamlandı. Ligde C gurubunda mücadele eden Van Hentbol takımı grubunu birinci olarak tamamlayarak, 23-2 Ağustos tarihlerinde Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yapılacak olan Türkiye finallerine katılacak.

Yarı final müsabakaları ile ilgili değerlendirmede bulunan Van Hentbol Takımı Antrenörü Müslüm Karaboğa, Van'ı temsilen katıldıklarını ve başarı elde ettikleri Anadolu Yıldızlar Ligi'nde yola devam ettiklerini söyledi.

Yıl başından bu yana hazırlıklarını sürdürdüklerini aktaran Karaboğa, “Spor tarihimizin en büyük organizasyonlarından birisi Anadolu Yıldızlar Ligi'dir. Sporcularımız iyi çalıştı. Yarı final müsabakalarında da birinciliği elde ettiler. Bu sonuç sürpriz olmadı bize. İyi çalışmıştık. Şimdi ise final müsabakalarına odaklandık. Önümüzdeki hafta finalde ter dökeceğiz. Umarım Van'ımıza başarı ile döneriz. Tüm sporcularımı kutluyorum” dedi.

Bakmadan Geçme