Van İl Hakem Kurulu başkanı değişti! İşte yeni başkan

Van İl Hakem Kurulu başkanlığı görevine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu tarafından yeni bir atama yapıldı.

Merkez Hakem Kurulu tarafından sınav sonuçları açıklanan İl Hakem Kurullarının seçimleri Merkez Hakem Kurulu Talimatının ilgili maddelerine göre tamamlanarak belirlendi.

Psikoteknik testler, yazılı ve yorum kural sınavları, hakemlik kariyerleri ve öğrenim durumları dikkate alınarak yapılan puan sıralamasında 50 puan ve üzerinde puan alanlar kendi illeri arasında sıralama yapılarak en yüksek puanı alandan itibaren sıralanarak İl Hakem Kurulu Başkanları belirlendi.

Bu kapsamda Merkez Hakem Kurulu tarafından Van İl Hakem Kurulu Başkanlığı görevine TFF Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı tecrübeli hakem Halil Kurt atandı.

Atama kararını sosyal medya hesabından paylaşan yeni başkan Halil Kurt,

"TFF tarafından yapılan sınavlar sonucunda Van İl Hakem Kurulu Başkanlığı'na atanmış bulunmaktayım. Görev yapacağımız süre zarfında adaletten ve doğruluktan şaşmadan, dürüstlük ve şeffaflık ilkesiyle kurulumuz ilgili tüm birimlerle işbirliği içerisinde hareket ederek, görevimizi yapmak için her türlü çabayı sarfedeceğiz. Kamuoyuna saygıyla arz ederim"

ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme