Van Marangozlar Odası Başkanı Mazhar Sarıkaya adaylığını açıkladı

Van Marangozlar Mobilyacılar, Keresteciler Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mazhar Sarıkaya,17 Şubat günü yapılacak olan Oda seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Mevcut başkan Sarıkaya ve yönetim kurulu arkadaşları, yeniden göreve talip olduklarını söyleyrek, "Üç dönemden beri hizmet verdiğimiz Van Marangozlar ve Mobilyacılar Odası üyelerimize değişmeyen kadromuza iki yeni arkadaşımızı katarak, hizmet etmek adına tekrar göreve talibiz" ifadelerini kullandılar.

Sarıkaya, "500 üye ile devraldığımız odanın üye sayısını bin 200 üye'ye taşımış olduk. Odayı devir aldığımız sene yaşamış olduğumuz Van depremi sonrası üyelerimizin yeni ve modern bir siteye ihtiyacı kanısına varıp, bölgemizin yüz ölçümü bakımından en büyük küçük sanayi sitesi yerinin devir ve tapu işlemlerini gerçekleştirip ihale aşamasına getirmiş bulunmaktayız" dedi.

Başkan Sarıkaya, "Her zaman olduğu gibi, yinede emekçi esnaflarımızın haklarını korumaya devam edeceğiz. Ve bir müjde daha veriyorum sitemizin ihalesi Mart ayında yapılacaktır. Van'a modern bir sanayi kazandıracağız. Her zaman üyelerimizin eleştirilerini dinleyip, onlarla istişare toplantıları yapıp hangi hizmeti daha iyi yapma gayretinde olduk. Her zaman onların teveccühünü kazandık. Allah bizleri sizlere, sizleri de bizlere mahcup etmesin. Elbette birileri bizlere rakip olacaktır. Bu bir yarıştır. Ve arkadaşlarımız da esnafa hizmet etmek için yola çıkmıştır. Ama bu yarışta etik olan, insanları rencide etmeden doğruları anlatarak iftira ve karalama yapmadan üyeye ulaşmak doğru olan yaklaşımdır. Seçimin kardeşlik havası içerisinde geçmesini ve kazananın Van ve Van esnafı olacağından kuşkumuz olmayacaktır. 17 Şubat 2022 tarihinde yapılacak olan oda seçimlerinde bütün üyelerin oy kullanmasını kendi iradeleri ile sandığa gitmelerini istiyorum. Sandığa git, hür iraden ile başkanını seç" dedi.

Bakmadan Geçme