Van Spor'un transfere harcadığı para belli oldu!

Vanspor FK Başkanı Erol Temel katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulunurken Vanspor'un bu sezon transfere harcadığı parayı açıkladı.

TFF 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden Vanspor Futbol Kulübü geçtiğimiz gün Aksarayspor'u konuk etti. 1-0 mağlubiyetle sahadan ayırılan Vanspor FK son üç haftada istediği başarıyı elde edemedi. Haftaya İstanbul ekibi olan Arnavutköy Belediyespor'a konuk olacak Vanspor, maç hazırlıklarına başladı. Maç öncesi Sinan Dedeoğlu'nun moderatörlüğünü yaptığı Gündem Futbol programına konuk olan Vanspor Başkanı Erol Temel önemli açıklamalarda bulundu. Temel, Bizim hedefimiz çok büyük dedi.

ŞİMDİYE KADAR 180 MİLYON TL PARA HARCADIK

Vanspor FK Başkanı Erol Temel yaptığı açıklamada, “Şimdiye kadar 180 milyon TL para harcadık. Geçen yılın 42 milyon borcunu ödedik. Nurullah Aslan ve geçen sezondan birkaç futbolcu bizi alacakları için mahkemeye verdiler. Geçen senenin 11 milyon prim parasını verdik. Şahsi olarak cebimden 70 milyon TL para harcadım. Kupalarımızı kurtarmak için yaklaşık 1 milyon para verdik. Hiç kimse karamsar olmasın bu takım hak ettiği yere gelecektir! Herkes Vanspor'da oynadığının farkında olacak gerekirse kadro dışı bırakırız. Bize bir adım gelene biz beş adım gideriz ama bir adımda da geri gitmeyiz herkes bunu bilsin. Biz Vanspor'a gelecek sezonun hazırlıkları için tesis yapacağız. Biz altyapıdan oyuncu çıkaracağız. Bizim hedefimiz çok büyük! Vanspor IBAN dağılan oradan buradan para toplayan bir takım olmayacak. Sportif direktörlüğüne şimdilik ihtiyaç olarak görmüyoruz. Taraftar istedi diye değil başarısız olduğu için hocayı gönderdik.” İfadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme