Vanspor As Başkanı Temel: 'Vanspor için kenetlenme zamanıdır'

Vanspor Asbaşkanı Erol Temel, Van'daki basın mensupları ile istişare toplantısında bir araya geldi. Asbaşkan Temel, küskünlük ve dargınlıkların bir yana bırakılması gerektiğini söyleyerek, Vanspor için kenetlenme zamanı olduğunu belirtti.

Vanlı İş insanı ve Vanspor Asbaşkanı Erol Temel, ildeki gazetecilerle istişare ve kaynaşma toplantısında bir araya geldi.

Son zamanlarda başarılı olmasına rağmen Vanspor'a yönelik yeterince destek olunmadığını, basının da kentin takımına her konuda katkı sunması gerektiğini dile getiren Asbaşkan Temel, yönetim olarak takıma maddi ve manevi destek sunduklarını, kentteki işadamları, STK'lar, dernekler ve kurum temsilcilerinin de katkıda bulunması gerektiğine değindi.

Toplantıya katılan gazetecilerin kendini tanıtmasının ardından söz alan Asbaşkan Temel, “Bizler bu kentin çocuklarıyız. Bu şehrin takımına da destek olmak mecburiyetindeyiz. Ben aslen Çaldıranlıyım. 25 yıl önce İstanbul'a yerleştim. Uzun süre işlerimle uğraştığım için memleketime gelemedim. Zaman zaman kısa süreli Van'a gelip gittim. Ancak Vanspor'da görev yaptığım 1,5 yıllık süre zarfında çok uzun bir süredir Van'dayım. Bazen İstanbul'a gidiyor, yeniden bu şehre dönüyorum. Çünkü bizler eğer Vanspor'da görev aldıysak, bunu hakkıyla yapmamız gerektiğine inanıyorum” dedi.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Asbaşkan Erol Temel, “Basın mensupları ile kulüp başkanı arasında dargınlıklar olmamalı. Sorularınızdan bunu anlıyorum. Bakın inanın bizler yöneticiler olarak bu takıma bir destek verdiysek, başkan daha çok destek verdi. Başkanımız bu takımın başarısı için çabalıyor. Eksiklikler olduysa da bunlar giderilir. Küskünlükler, dargınlıklar olmamalı. Vanspor ortak paydamızdır. Bu takımın başarısı için herkes elinden geleni yapmalıdır” ifadelerini kullandı.

Bu yıl 19 sporcu transfer ettiklerinin altını çizen Asbaşkan Temel, “İnşallah ileriki süreçte Vanspor'u çok iyi yerlere taşırız. Amacımız sadece bu takımı bir üst lige çıkarmak değil. Uzun vadede başarı için altyapı çok önemli. O yüzden altyapıya da önemli katkılar sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme