Vanspor Başkanı Feyat Kıyak'tan sert açıklama!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Vanspor'da sıcak bir gelişme yaşandı. Vanspor Başkanı Feyat Kıyak, sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaparak göndermede bulundu.

Geçtiğimiz günlerde genel kurul yapan Vanspor'da istikrarlı yönetim modeli ortaya koyan Başkan Kıyak ve yönetimi kolları sıvayarak isim isim transferleri duyurmuştu.

Geçtiğimiz sezon ekonomik anlamda zor günler yaşayan Vanspor, bu sezon aynı durumu yaşamamak için ince eleyip sık dokuyor. Son iki günde dev sponsorluk anlaşması yapan Vanspor yönetimi, yeni sezona iddialı hazırlanıyor.

Gündemde Vanspor'un dev sponsorlukları varken Başkan Kıyak'tan dikkat çeken bir açıklama yapıldı.

Başkan Kıyak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, "Kimse Vanspor üzerinden Show ve reklam yapmasın bizler kimin ne olduğunu çok ıyı biliyoruz sahte kahramanlığa gerek yok kimlerin ne olduğunu biliyor ve bunuda ispatıyla beraber haftaya herkesle paylaşacağız ama herkesi" diyerek dikkatleri üzerine çekti.

Başkan Kıyak'ın bu paylaşımı kim veya kimler için yaptığı bilinmezken, son günlerde Vanspor'dan alacakları olan isimlerin 'hibe' açıklaması yapan isimlere yönelik olduğu tahmin ediliyor.

Bakmadan Geçme