Anadolu Jet yolcuları getirdi, bagajları unuttu!

Son dönemlerde uçuş sıkıntılarının eksik olmadığı Van'da, İstanbul seferini düzenleyen Anadolu Jet uçağında bavul krizi yaşandı. Van'dan kalkış yapan uçak, yolculara ait valizleri Van'da unuttu.

Van son zamanlarda uçak seferleri ile ilgili krizleri konuşmaya devam ediyor.

Yıllardır Van Ferit Melen Havalimanında sorunlar bitmek bilmiyor. Uzun süredir uçak sayılarının arttırılmasını isteyen Vanlılar, bugün de valiz şoku yaşadı.

27 Haziran 2023 Salı günü Van Ferit Melen Havalimanı-İstanbul Sabiha Gökçen seferini düzenleyen Anadolu Jet'in 14.20'deki uçuşunda garip bir olay yaşandı.

Bayramı sevdiklerinin yanında geçirmek isteyen yolcular, uçağın İstanbul'a inişinin ardından bir sürprizle karşılaştı. Yolcuları Van'dan İstanbul’a getiren uçak, yolculara ait valizlerin Van'da unutulduğu ortaya çıktı.

İstanbul'a gittikten sonra valizlerin Van'da unutulduğunu öğrenen yolcular, firma yetkililerine tepki gösterdiler. Yolcuların tepki gösterdiği firma yetkilileri, kısa bir açıklama yaparak firmayı savundu.

Ayrıca firma yetkilileri, gün içinde valizlerin saat 23.00'a kadar veya bayram sonrası yolcuların adreslerine gönderileceğini belirtti.

Görüşmelerin ardından mağduriyet yaşayan yolcuların bir kısmı beklemek zorunda kalırken, bir kısmıda adresine ulaştırılmaları şartıyla havalimanından ayrıldı.

Bakmadan Geçme