Antalya Van Vakfı Başkanı Yıldırım'dan burs müjdesi!

Antalya Van Vakfı Başkanlığı aylık olağan toplantısını gerçekleştirerek önemli kararlar aldı. Toplantının ardından alınan kararları Vakıf Başkanı Ayhan Yıldırım açıkladı.

Antalya Van Vakfı Başkanlığı 2024-2025 dönemi toplantısının ilk gündem maddesi Antalya'da eğitim öğretimini görecek ihtiyaç sahibi gençlere burss imkanı konusu görüşüldü.

Vakıf üyesi Av. Neslihan Yalçın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda gündem maddeleri görüşüldü. Toplantıda konuşan Antalya Van Vakfı Başkanı Ayhan Yıldırım, geçen yıl burs verilen öğrenciler hakkında da açıklamalarda bulundu. 

Geçen yıl Vakıf tarafından burs verilen 28 öğrencinin mezuniyet sevincini yaşadığının altını çizen başkan Yıldırım, mezun olan öğrencilerin yerine yenilerinin müracaatlarının alındığını ifade etti.

Yeni dönemde burs miktarının da arttığını belirten Başkan Yıldırım,  2024/2025 öğretim yılındaki bursun Ekim ayından itibaren verileceğini açıkladı.

Antalya Van Vakfı Başkanı Yıldırım'dan burs müjdesi!

Konuşmasında Vanlı öğrenciler için ellerinden geleni yapacaklarının altını çizen Yıldırım,

"Vakfımızca çeşitli giyim, kuşam ve ayni yardımların kurulmuş olan Van Vakfı yardım dağıtım komisyonunca en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine dağıtılması talimatını verdik. Vakıf tarafından gerek sosyal gerek ise kültürel etkinliklerde en kısa sürede başlayacak. Vanlı öğrencilerimizin burs alabilmeleri için en kısa sürede Van Vakfı Başkanlığının burs düzenleme komisyonuna müracaat etmelerinin kendileri açısından büyük önem taşıyor. Bunların dışında Vakıf olarak hemşehrilerimizin taziyeleri olması durumunda da her konuda yardım edilmesi hususu için taziye komisyonunun oluşturduğunu ve bu tür yardım ve desteklemek için karar aldık. Duyarlı tüm yönetim kurulu üyelerine, istişare kuruluna, gerek Antalyada gerekse yurtdışında desteklerini sağlayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum."

diye konuştu.

Bakmadan Geçme