• Haberler
  • Sağlık
  • Bakan Koca duyurdu! Devlet Hastanelerinde X-Ray dönemi başladı

Bakan Koca duyurdu! Devlet Hastanelerinde X-Ray dönemi başladı

Hastanelerde darp ve silahlı saldırıların artması sağlık çalışanlarını isyan ettirdi. 'Can güvenliğimiz yok' diyen sağlık çalışanları girişlerin kontrol altına alınmasını istiyordular. Bugün hastanelerde X-Ray uygulaması başladı. İşte detaylar...

Sağlık sektöründe artan şiddet olayları için hükümet kolları sıvadı. Doktorların ve sağlık görevlilerinin 'can güvenliğimiz yok' diyerek iş bırakmışlardı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün ilk uygulaması başlatılan X-Ray sistemini sosyal medya hesabından duyurdu. Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başlatılan uygulamayı Bakan Koca sosyal medya hesabından şu şekilde duyurdu:

"GÜVENLİK GÖREVLİLERİMİZİN başında bulunduğu Kapı Güvenlik Sistemleri, sağlık çalışanları adına halkımızca memnuniyetle karşılanıyor. Ülke geneline yayılacak sistemle şiddete bir engel koyuyoruz.Bir değişim de hizmet alırkenki davranışta olmalı. Daha fazla anlayış da bir katkı." ifadelerine yer verdi.

X-Ray uygulaması resmen başladı!

GÜVENLİK GÖREVLİLERİMİZİN başında bulunduğu Kapı Güvenlik Sistemleri, sağlık çalışanları adına halkımızca memnuniyetle karşılanıyor. Ülke geneline yayılacak sistemle şiddete bir engel koyuyoruz.
Bir değişim de hizmet alırkenki davranışta olmalı. Daha fazla anlayış da bir katkı. pic.twitter.com/5RZzhcqzqp

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) July 16, 2022

Bakmadan Geçme