• Haberler
  • Van Haber
  • Bardakçı mahallesinde ulaşım sorunu rafa kalktı! Seferler başladı

Bardakçı mahallesinde ulaşım sorunu rafa kalktı! Seferler başladı

Van'da en çok ulaşım sorununun yaşandığı Bardakçı mahallesi ile merkez güzergahında yeni minibüs hattı hizmete başladı. Bardakçı Mahallesi minibüsleri nerede kalkıyor? İşte yanıtı...

Van'da bir çok mahallede ulaşım sorunu yaşanırken, Bardakçı mahallesi ile merkez arasında hizmet verecek yeni güzergah vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.

Özellikle Bardakçı mahallesinde yaşayan vatandaşlar ile Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde okuyan Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarında barınan öğrencilere nefes aldıracak yeni minibüs hattının 20 Ekim tarihi itibariyle seferlerine başladığı belirtildi. Uzun zamandır üzerinde çalışılan ve bölgede yaşayan vatandaşlara nefes aldıracak yeni minibüs hattı, ulaşım sorununu kalıcı olarak rafa kaldırmış oldu.

Merkez kalkış durağı Alipaşa mahallesi Yukarı Norşin Cami, eski sanayi mevkinde kurulan yeni minibüs hattının güzergahları ise, Bardakçı Mahallesi, Yurtlu Mahallesi, Doktor Villaları olarak belirlendi. Bu güzergahı kullanacak yolcular için belirlenen taşıma ücreti ise 13 lira olarak belirlendi.

Öğrenci yurtlarında ulaşımda sorun yaşadıklarını belirten öğrenciler, yeni minibüs hattının hizmete alınmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Bardakçı mahallesinde ulaşım sorunu rafa kalktı! Seferler başladı

Bakmadan Geçme