Başkan Güray'dan yeni yıl mesajı

AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, yeni yıl öncesi bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Güray, yeni yılda, Van'ı daha da ileriye taşımak, sürdürülebilir kalkınma ve refahı artırmak için kararlılıkla çalışacaklarını vurguladı.

AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, mesajında 2024 yılını kutlayarak şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli hemşerilerim, 2023 yılında başta ülkemizdeki deprem felaketi başta olmak birçok acıya ve Filistin’de İslam âlemini derinden yaralayan bir savaşa ve kardeşlerimizin şehadetine tanıklık ettik. Bütün yaşamını yitiren kardeşlerimize Allah'tan rahmet; yaralılara acil şifalar diliyorum. Böylesi acıların yaşandığı bir yılda elbette ülkemiz adına olumlu hadiseler de yaşandı. Cumhuriyet’in 100.yılını kutlamanın gururunu ve sevincini birlikte yaşadık. Yine ülkemiz, tarihinin en büyük parlamento ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden birine tanıklık etti. Bu seçimlerden Sayın Cumhurbaşkanımız ve partimizin zaferle ayrılışının mutluluğunu yaşadık.

Sevgili Vanlılar, yeni bir yıla başlamanın heyecanını birlikte yaşıyoruz. 2024 yılında şehrimizin kalkınmasına katkı sağlamak en önemli hedeflerimiz arasında. Bu doğrultuda bizler tüm enerjimizi harcamaya hazırız. Umutlarımız ve hedeflerimiz doğrultusunda yeni yılda da çalışmalarımızı en iyi şekilde gerçekleştirme adına mücadelemiz ve kararlılığımızın süreceğini bilmenizi isterim.

2024'e adım atarken, bu yılın Van için yeni başlangıçlar ve büyük atılımlar getireceğine inanıyorum. AK Parti belediyeciliğinin vizyonuyla, şehrimiz daha da gelişecek ve büyüyecek. Şehrimize değer katma prensibiyle hareket ediyoruz. Öyle umuyorum ki 2024 mahalli idareler seçiminde Van’ımız AK Parti belediyeciliğiyle tekrar tanışacak. Şehrimizin tarihi, doğal, kültürel zenginliklerini daha da ön plana çıkarmak için çabamız sürecek.  

AK Parti teşkilatları olarak biz de bir aile gibi dayanışma içerisinde memleketimiz için yılmadan, yorulmadan büyük bir özveriyle çalışmaya devam edeceğiz. Sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl geçirmeniz, sevdiklerinizle bir arada olmanız ve hayallerinizi gerçekleştirmeniz dileğiyle, 2024 yılının sizlere ve tüm hemşerilerime güzellikler getirmesini temenni ediyorum.”

Bakmadan Geçme