• Haberler
  • Siyaset
  • Başkan Yavuz Kuşan'dan ilk açıklama: 'Millete hizmetkar olacağız'

Başkan Yavuz Kuşan'dan ilk açıklama: 'Millete hizmetkar olacağız'

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı kurucu başkanı Yavuz Kuşan'ın yeniden atanması teşkilatla büyük sevinç oluşturdu. Kuşan, yazılı açıklama yaparak teşkilat ve yönetime önemli mesajlar verdi.

10 Ağustos tarihinde İpekyolu İlçe Başkanı olarak yeniden ataması yapılan Yavuz Kuşan'dan ilk açıklama geldi.

Kuşan açıklamasında, birlik, beraberlik ve ümmet şuuruna dikkat çekti.

Kuşan açıklamasında, "Öncelikle bana bu kutlu görevi tevdi eden başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Kandemir, Bölge Koordinatörümüz Metin Bulut ve İl koordinatörümüz Ruken Kilerci’ye, İl Başkanımız Emre Güray’a, Milletvekillerimiz Burhan Kayatürk ve Kayhan Türkmenoğlu’na, bayrağı devraldığımız Ethem Görgülü'ye ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum.

Bütün toplumsal talepleri siyasete taşımak ve temsil etmek, toplumun tamamını kucaklamak hiçbir zaman unutamayacağımız ilkemiz olmuştur. Bu kutlu yolda birlikte yürüyeceğimiz yönetim kurulumuz, kadrolara katılacak yeni kardeşlerimizle daha da zenginleşecektir. Hemşehrilerimizin hizmetkarı olmak için aldığımız bayrağı, zirveye taşımak için teşkilatımız ile birlikte sürekli çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Milletimizden aldığımız güç ve enerji ile gücünü tazelemiş yeni kadrolar yüklendikleri görev şuuru ve hizmet aşkıyla Türkiye’yi yeni hedeflerine taşıyacaktır. Bu anlamda İpekyolu İlçe Başkanlığı görevini tevdi edilmesi süreciyle ilgili desteğini esirgemeyen herkese; birlik, beraberlik ve ümmet şuurunun hakim olması temennisiyle şükranlarımı sunarım" ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme