Başkan Yıldırım'dan Burs Müjdesi!

Antalya Van Vakfı Başkanı Ayhan Yıldırım dan beklenen müjde geldi. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında 120 öğrenciye Antalya Van Vakfı Başkanlığı olarak burs verildiğini 2024/2025 yılı eğitim öğretim için öğrenci saysında imkanlar dahilinde artış yapacağını ve burs vermeye Van vakfı Başkanlığı olarak devam edeceğini açıkladı.

 Best Westeren Plus Khan otelde yapılan Van Vakfı Başkanlığının yönetim kurulu toplantısında konuşan Başkan Ayhan YILDIRIM ,Öğrenci burs komisyonunun olarak Başkan yardımcısı Emir GÜNDAL,Genel sekreter Selçuk ünsal,Yönetim kurul üyeleri Öğretim Görevlisi Encümen BAYRAM ve Avukat Zeyyad ORHAN ‘nın oluşturduğu komisyon un verileri doğrultusunda Bu yıl  burs lu öğrenci sayısı ve miktarını belirleyeceğini ,buna istinaden bir yol haritası çizeceğini belirtti.

Başkan yıldırım her yıl bu sayının artığını bir nebzede olsa Vanlı öğrenci hemşerilerimize burs vererek katkı sağladığını belirti.Başkan Ayhan YILDIRIM Burs verilmesinden dolayı katkıda bulunan iş adamı,yönetim kurulu üyeleri ve Vanlı hemşerilerimize katkılardan dolayı ayrıca teşekkür ederken,bunun yanı sıra Vakıf olarak yardımlaşma,sosyal ve kültürel alanlarda bir çok hizmetin yapıldığını ve devam edeceğini söyledi.

Öğrencilerin beklenen açıklamadan sonra  öğrencilerin ilgisine maruz kalan Yıldırım, Yönetim kurul üyelerine teşekkür ederek toplantıya son verdi.

 

Bakmadan Geçme