• Haberler
  • Siyaset
  • Büyükşehir aday adayı Celal Şevgin: Van için yola çıktım

Büyükşehir aday adayı Celal Şevgin: Van için yola çıktım

AK Parti'den Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Şevginler Grup Yönetim kurulu başkanı iş insanı Celâl Şevgin, memleket sevdalısı olarak yola çıktığını belirtti. Şevgin, Van'a kazandıracağı projeleri bir bir anlattı.

Türkiye'nin gündemi 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler...

Van'da en çok merak edilen konuların başında ise AK Parti'nin Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim olacak sorusu geliyor.

Aday adaylığını açıkladığı günden bu yana durmadan çalışan İ İnsanı Celal Şevgin, adaylık verilmesi durumunda hayata geçireceği projeleri gazetemize anlattı.

Aday adayı Şevgin yaptığı açıklamada, bu yola çıkmasının en büyük sebeplerinden birisinin Van sevdalısı olduğunu söyledi.

Yıllarca Van'ın istihdam ve üretimine katkı sunan Şevginler Holding yönetim kurulu başkanlığını yürüten Şevgin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Ben bu kentin arka sokaklarının kokusunu almış, Van sevdalısı bir kardeşinizim. Aday adayı olarak yola çıkmamamın en büyük sebebide budur. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde; Van Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olarak, Vana hizmet etmeye aday oldum. Doğduğum ve büyüdüğüm yer olan Van’ın hayalimdeki hak ettiği gelişmişlik düzeyine ve insanca yaşam kalitesine kavuşturmak için gece gündüz demeden çalışacağız"

Büyükşehir aday adayı Celal Şevgin: Van için yola çıktım

“VAN’IN SOKAK SOKAK GEZİYORUM”

Halkın içinden bir isim olduğunu ve halkla dertlenen bir kişiliği olduğunu vurgulayan İş İnsanı Şevgin, ‘Güne Van'ın sokaklarını, caddelerini dolaşarak başlıyorum. Sorunları, talepleri ve önerileri bizzat halkın içinde dinliyorum. Halka yakınlığımız, bizleri daha güçlü kılacaktır. Adalet ve Kalkınma Partisi'nde siyaset ve hizmet yapmak onurlandıracaktır. Refah bir Van inşaa etmek için hareket edeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme