Erol Temel kimdir?

1982 yılında Van'ın Çaldıran ilçesine bağlı Direkli mahallesinde doğan Erol Temel, ilk ve ortaokulu Van'da, liseyi ise İstanbul'da bitirdi.

1982 yılında Van’ın Çaldıran ilçesine bağlı Direkli mahallesinde doğan Erol Temel, ilk ve ortaokulu Van’da, liseyi ise İstanbul’da bitirdi. Liseyi bitirdikten sonra genç yaşında iş hayatına atılan Temel, 1997 yılında İstanbul’da inşaat sektöründe boy gösterdi. Genç yaşında atıldığı iş hayatı ve inşaat sektöründe önemli işler başaran Temel, sonrasında girişimci ruhuyla İstanbul ve Kocaali’de önemli projelere imza attı.

Bugüne kadar onlarca projeyi bitiren Temel, Mabeyn İnşaat yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütmektedir. Temel, sadece iş hayatındaki başarıları ile tanınmamakta, doğup büyüdüğü kentin tek profesyonel takımı olan Vanspor’a yaptığı katkılarla da kendisinden söz ettirmeye başladı. Bir dönem Van İşadamları Derneğinde görev alan Temel, Van Vakfı ve Van Dernekler Federasyonu yönetiminde de çeşitli görevler üstlendi.

İki sezon Vanspor ’da yönetim kurulunda yer alan Temel, kulübün as başkanlık görevini de yürüttü. Gidişattan memnun olmayan Temel, geçen sezon As Başkanlık görevinden istifa etmiş, ancak aklı hep Vanspor’da kalmış, istifa etmiş olsa da Van’nın tek profesyonel takımı olan Vanspor’un sıkı takipçisi olmaktan hiç vazgeçmemişti.

Beklentiler, Temel’in başkan seçilmesi ile birlikte Vanspor’un şampiyonluk sevincini yaşamasıdır.

Özel Haber

Bakmadan Geçme