Flaş! Vanlı milletvekili partisinden istifa etti!

Son dakika haberi: Vanlı iş insanı ve siyasetçi flaş bir karar alarak partisinden istifa ettiğini duyurdu. Geçtiğimiz yıl yapılan genel seçimlerde meclise giden milletvekilleri arasında yer alan İyi Parti Milletvekili Vanlı Seyithan İzsiz partisinden istifa ettiğini duyurdu.

2023’te İYİ Parti’den İstanbul Milletvekili olarak seçilen İzsiz, geniş bir açıklama metni istifa kararını kamuoyuna duyurdu.

Meral Akşener’in ayrılığı sonrası hareketli günler geçiren ve geleceği ile ilgili tartışmaları devam eden İYİ Parti’de, partisinden ayrılan son isim geçtiğimiz yıllarda Van’da da siyaset yapma girişimleri olan ve İstanbul’da iş hayatını sürdüren Seyithan İzsiz oldu. Bir dönem AK Parti’den milletvekilliği aday adaylığı süreci bulunan aynı zamanda Vanspor Futbol Kulubüne de başkanlık eden İzsiz, İstanbul’da İYİ Parti vekili olarak seçilmiş ve mecliste yer almıştı. Bir yılı aşkın bir süredir vekillik yapan İzsiz, yaptığı açıklama ile partisinin özünden uzaklaştığını gerekçe göstererek istifa etti.

İşte o açıklama:

Flaş! Vanlı milletvekili partisinden istifa etti!

Flaş! Vanlı milletvekili partisinden istifa etti!

 

Bakmadan Geçme