• Haberler
  • Siyaset
  • Gelecek Partisi İl Başkanı Karabıyık'tan teşekkür mesajı

Gelecek Partisi İl Başkanı Karabıyık'tan teşekkür mesajı

Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık 2. Olağan İl Kongresinden sonra teşekkür mesajı yayımladı.

17 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirlen Gelecek Partisi Van İl Başkanlığı 2. olağan kongresinde güven tazeleyen Başkan Abdulhekim Karabıyık, teşekkür mesajı yayımladı

Başkan Karabıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"17 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Gelecek Partisi 2. Olağan İl kongremize teşrif eden TBMM Katip üyesi ve 28. Dönem İzmir Millet Vekil'imiz "Sayın Mustafa BİLİCİ "başta olmak üzre,İl'imizdeki Siyasi Partilerimizin çok değerli İl  Başkanları ve Temsilcileri ,STK Başkanları ve Temsilcileri Kanaat Önderlerimiz Muhtarlarımız Teşkilatlarımızın tüm kademelerinde görev alan değerli yol arkadaşlarım, Kongremize büyük ilgi gösteren Van İl'imizin değerli Basın Mensupları, Kıymetli Akrabalarım ve Değerli misafirlerimizin katılımları ile İl Başkanlığımıza ait konferans salonumuzda gerçekleştirdiğimiz kongremize teşrifleri bizleri ziyadesiyle mutlu etmiş ve onurlandırmıştır."

"VAN TARİHİNDE BELKİDE BİR İLK YAŞANMIŞTIR"

Van'daki 7 Siyasi Partinin İl Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen kongrenin Van siyasetinde bir ilk olduğunun altını çizen Başkan Karabıyık, yaklaşan yerel seçimler öncesi fikir alış verişinde bulunduklarına değinerek, belkide Van tarihinde seçim öncesi 7 farklı Siyasi Partilerin il Temsilcilerinin bir karede olması bir ilk oldu diyebilirim" şeklinde konuştu.

BUDA BİZİ VAN'DAKİ SİYASİ DAYANIŞMA ADINA MUTLU ETMİŞTİR

Karabıyık, "Gelecek Partisi 2. Olağan İl  Kongresinde 7 Siyasi Parti İl Başkanlarının bir arada olması bizi ziyadesiyle memnun ve mutlu etmiştir. Gönül isterdi ki; Katılmayan diğer Siyasi Partilerin İl Başkanları da bu karede olsalardı. Bizler  herşeye rağmen ayrıştırıcı ve kutuplaştırıcı olmayacağız. Siyaseteki ricit dili asla kullanmayacağız." ifadelerini kullandı.

"SİYASİ RAKİP OLABİLİRİZ ANCAK ASLA DÜŞMAN DEĞİLİZ"

Yapılan kongrede siyasi partilerin katılımlarının çok anlamlı olduğunu belirten Karabıyık, sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Siyasi farklığımıza rağmen, 7 Siyasi Parti'nin  İl Başkanları ve Yöneticilerinin  Kongremize teşrifleri son derece anlamlıdır bizler bunu  önemsiyoruz. Gerçekleştirdiğimiz 2. Olağan İl Kongremize teşrif eden; Başta TBMM Katip Üyemiz ve Millet Vekil'imize ,Siyasi Partilerin İl başkanları ve Yöneticilerine, STK Başkanları ve Temsilcilerine, Kanaat Önderlerimize, Muhtarlarımıza, Delegelerimize, Teşkilat Mensuplarımıza ve çok değerli Basın Mensuplarımıza, kıymetli Van'lı hemşehrilerimize ve Akrabalarıma Teşriflerinden dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür eder, saygılarımı sunarım"

Bakmadan Geçme