• Haberler
  • Gündem
  • Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'a duygusal veda!

Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'a duygusal veda!

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ataması gerçekleşen Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç'a personellerden duygusal veda!

2014 yılında Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ataması yapılarak uzun süre Van'da gençlere hizmet eden Nevzat İnanç, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun talimatlarıyla Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ataması yapıldı. Sakarya İl Müdürlüğü görevine atanmasını haber alan kurum personelleri sabah saatlerinde İl Müdürü Nevzat İnanç için karşılama töreni düzenlediler.

Personellerin alkışlarla karşıladığı İl Müdürü İnanç ve personellerin göz yaşlarına hakim olamadıkları görüldü. Burada kısa bir konuşma yapan İnanç, "İnşallah yeni gelen arkadaşım daha iyi hizmetler yapar. Hakkımızda hayırlısı olsun" ifadelerini kullandı.

İl Müdürü İnanç'ı, alkışlarla makamına uğurlanarak personeller göz yaşlarıyla görevlerinin başına döndüler.

Görev süresi içerisinde gençlerin kalbini kazanan ve gençlere ağabeylik yapan İnanç; Van'a birçok futbol sahası, yurt binası, gençlik merkezi, sporcu kampı, yüzme havuzu, lisanslı sporcu, hizmet binası kazandırarak, Van spor tarihinde en iz bırakan müdürler arasında yer aldı.

Bakmadan Geçme