• Haberler
  • Van Haber
  • Gevaş Gençlik Merkezi Evlerinde Hazırladıkları Yemekleri İhtiyaç Sahipleriyle Paylaşıyor

Gevaş Gençlik Merkezi Evlerinde Hazırladıkları Yemekleri İhtiyaç Sahipleriyle Paylaşıyor

Gevaş Gençlik Merkezi, her akşam evlerinde yaptıkları yemeklerle, misafir oldukları vatandaşların evlerinde kurdukları ' İftarda Gönüller Birleşiyor' sofrasında iftarı birlikte açıyor. Gevaş Gençlik Merkezi Müdürü Bahattin Ceylan, Gençlik Lideri Necat..

Gevaş Gençlik Merkezi, her akşam evlerinde yaptıkları yemeklerle, misafir oldukları vatandaşların evlerinde kurdukları ” İftarda Gönüller Birleşiyor” sofrasında iftarı birlikte açıyor.

Gevaş Gençlik Merkezi Müdürü Bahattin Ceylan, Gençlik Lideri Necat Kaçmaz ve gönüllüler, örnek bir davranış sergileyerek, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere yemek hazırlıyor. Evlerinde pişirdikleri sıcak yemekleri önceden belirledikleri ailelere götüren gönüllüler, ailelerle birlikte iftar yapıyor.

Konu ile ilgili gazetemize bilgi veren Gevaş Gençlik Merkezi Müdürü Bahattin Ceylan, “Paylaşmanın, yardımlaşmanın ve bereketin ayı olan mübarek Ramazan ayında iftarda gönülleri bir yapmaya devam ediyoruz. ‘İftarda Gönüller Birleşiyor’ kapsamında gönüllü gençlerimiz evlerinde hazırladıkları yemekleri, tencere, tava ve kaplarla misafir olduğumuz eve taşıyor. Bizlere gönül sofrasını açan vatandaşlarla birlikte iftar sofrasını kurup, orucumuzu birlikte açıyoruz. Bu durum ev sahiplerini çok mutlu ediyor. Onların mutlulukları bizleri de bir hayli gururlandırıyor” dedi.

Bakmadan Geçme