• Haberler
  • Spor
  • Gölkentliler Başkanı Aslan'dan taraftara teşekkür

Gölkentliler Başkanı Aslan'dan taraftara teşekkür

TFF 2. Lig 26. haftasında karşı karşıya gelen ve Vanspor - İskenderunspor maçındaki taraftar desteğinden dolayı Gölkentliler taraftar grubu başkanı Nevzat Aslan teşekkür mesajı yayınladı.

Van Atatürk Şehir Stadyumunda oynanan maçta 90 dakika boyunca taraftar desteğini arkasına alan Vanspor, İskenderunspor'u Utku Şen'in attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

Depremden etkilenen İskenderunspor için dakikalar 31'i gösterdiğinde taraftarlar saha karanfil attı.

Vanspor - İskenderunspor karşılaşmasında tribünleri doldurup takıma 90 dakika destek veren Vanspor taraftarlarına ve Gölkentliler grubuna bir teşekkür eden Gölkentliler Başkanı Nevzat Aslan, bu inanmışlık ve bu kenetlenme ruhu Vanspor'u şampiyonluğa taşıyacağını söyledi.

Başkan Aslan, "Sahada terinin son damlasına kadar mücadele eden tüm futbolculara da teşgönülden sonsuz teşekkür ederim inanıyoruz ki sene sonunda o kupayı sizin ellerinizde kaldıracağız. Malumunuz ülkemizde yaşanan deprem felaketlerinden en çok etkilenen şehirlerden birisi Hataydı bizlerde depremi yaşamış bir kent olarak depremin ilk gününden itibaren elimizden gelen herşeyi yaptık yapmaya devam ediyoruz bu bağlamda Gölkentliler grubu olarak şehrimize gelen İskenderunspor kafilesini kaldıkları otelde ziyaret ettik ayrıca kendilerine çiçek takdim edip geçmiş olsun dileklerinde bulunmuştuk bugün de stadyumda hep birlikte tüm kardeşlerimle İskenderunsporu tribünleri çağırıp yaşadıkları tramvayı bir nebze hafifletmek için tribünden çiçek fırlattık. İlk günden itibaren takımımız için elinden geleni yapan yapan 12 maçtır yenilgi yüzü görmeyen bu takım için gecesini gündüzüne katan Ümit Bozkurt hocamız,Feyat Kıyak başkanımız ve yönetimimize çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme