• Haberler
  • Gündem
  • İl Müdürü Nevzat İnanç, Van'a yapılacak yeni spor yatırımlarını duyurdu

İl Müdürü Nevzat İnanç, Van'a yapılacak yeni spor yatırımlarını duyurdu

Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, sosyal medya hesabı üzerinden Van'a yapılacak yeni yatırımların müjdesini verdi.

Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Van Valisi Mehmet Emin Bilmez ve Başkale Kaymakamı ile birlikte Ankara'da temaslarda bulunduklarını ve yeni yatırımlar için imza attıklarını açıkladı.

İl Müdürü İnanç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, " Sayın Bakanımız Kasapoğlu ilimizi ziyaret ederek müjdelerini açıklamıştı. Yine sayın bakanımız Kasapoğlu'nun talimatlarıyla yeni yatırımlar Van'a gelmeye başlıyor.. Bugünde Sayın Valimiz Mehmet Emin Bilmez ve Başkale Kaymakamımız sayın Asım Solak ile Van’a yeni yatırımlar için Ankara'dayız. Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin Bozgeyik, Başkale ilçemize yeni bir nizami futbol sahası, soyunma odaları ve tribün yapımı, İşgem Futbol sahasının tribünleri ile beraber yeniden yapımı ve 100 adet Basketbol Potası yapımı için protokoller imzalandı. Ayrıca önceki gün yine Çatak Belediye Başkanımız Abdurrahman Şeylan ile Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin Bozgeyik arasında Çatak İlçemize bir Rafting parkuru yapımı içinde protokol imzalanarak Van’ımıza yatırımlara devam edildi. Van’ımıza Hayırlı olsun" dedi.

Vana spor yatırımları devam ediyor

Van'a spor yatırımları devam ediyor

Bakmadan Geçme