• Haberler
  • Van Haber
  • İş İnsanı Emrah Okay'dan Van Masterler'e Sponsorluk Desteği

İş İnsanı Emrah Okay'dan Van Masterler'e Sponsorluk Desteği

Her yıl Mayıs ve Ekim aylarında Antalya'da düzenlenen uluslararası Masterler Futbol Turnuvası'nda Van'ı başarıyla temsil eden Van Masterler'in Ekim ayı sponsoru İstanbul'da yaşayan Hakkari'li iş insanı Emrah Okay oldu.

Elkim ayında Antalya’da düzenlenecek olan Uluslararası Masterler futbol turnuvasına katılacak olan Van Masterler Dernek başkanı H.İbrahim Koç’un öncülüğünde hazırlıklara başladı. Van Masterler Derneği yöneticileri’nden Emin Çallı ve Lezgin Mehmetoğlu’nun aracılığıyla İstanbul’da yaşayan Hakkari’li iş insanı sayın Emrah Okay ile görüşülerek, eşofman için sponsorluk anlaşması yapıldı.

“OKAY’A TEŞEKKÜRLER”

Van Masterler Derneği Başkanı H.İbrahim Koç, İstanbul’da yaşayan Hakkari’li iş insanı kıymetli kardeşimiz Emrah Okay’a kendilerine vermiş olduğu önemli desteklerinden ötürü teşekkür ediyor, bu sponsorluk anlaşmasının sağlanmasında ise yönetimi kurulu üyelerimiz Emin Çallı ve Lezgin Mehmetoğlu’na da gösterdikleri çaba için Van Masterler adına ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

“VAN MASTERLER’E BAŞARILAR DİLİYORUM”

İstanbul’un hatrı sayılır İş insanlarından Emrah Okay ise, Öncelikle Van Masterler’e başarılar diliyorum. Van’ın sporuna yıllarca hizmet etmiş her biri kendi alanında profesyonel bireylerden oluşan futbolcu kardeşlerimize sponsorluk desteği vermekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden başarılı iş insanı Emrah Okay, “Ekim ayında Antalya’da düzenlenecek olan turnuva katılacak olan Van Masterler’e eşofman sözümüz vardı. Bu anlamda firmamız adına eşofman sponsoru olduk. Van Masterler’e hayırlı olsun başarılar diliyoruz” dedi.

bugunvan

Bakmadan Geçme