Kayatürk ve Türkmenoğlu'ndan Van'a 22. yıl hediyesi

AK Parti Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk ve Kayhan Türkmenoğlu'ndan AK Parti'nin 22. yıl hediyesi olarak müjdeleri Vanlılar ile paylaştılar.

Türk siyaset tarihine damga vuran AK Parti'nin 22. kuruluş yıl dönümünü kutlanıyor...22 yaşına giren AK Parti'nin kuruluş kutlaması Ankara'da yapıldı.

22 yılda, her 1,5 seneye bir seçim düşecek şekilde 17 seçim zaferi kazanan AK Parti, son seçimde Milletvekili olan Burhan Kayatürk ve Kayhan Türkmenoğlu da sürekli halkın içinde ve yatırımları Van ile buluşturmaya devam ediyor.

Erdoğan Ankara'da 22. yılı kutladı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da düzenlenen kutlama programında coşku ile çıktığı sahnede millete seslendi.

AK Parti'nin geçmişini ve 22 yıla sığdırdığı başarılarını hatırlatan Erdoğan, muhalefetin engellemelerine de dikkat çekti.

22 yılda 17 seçimde de başarı elde ettiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı, muhalefetin bundan ders çıkartamadığının altını çizdi.

Kayatürk ve Türkmenoğlu'ndan Van'a müjdeler

Meclis ara tatilinin ardından Van'da vatandaşlarla buluşmaya devam eden Milletvekilleri Burhan Kayatürk ve Kayhan Türkmenoğlu, alışılmışın dışına çıkarak, 'milletin vekili halkın içinde' anlayışıyla tüm zamanlarını halkla iç içe geçirmeyi sürdürüyor. Bugün açıklanan 2 müjde ise Van'a 22. yıl hediyesi olarak değerlendirildi. 

Kayatürk, Van'ı tekstilin merkezi yaptı

AK Parti dönemlerinde Van'a yapılan en büyük yatırımlarından birisi cazibe merkezleri kapsamında ve Kayatürk'ün öncülüğüyle kentte istihdama ciddi katkı sunan tekstilkent başı çekti. İkinci etabı da yapılan tekstil kentte binlerce Vanlı istihdam ediliyor.

Kapıköy'ün asıl mimarı Türkmenoğlu!

Son yıllarda Van'da İranlıların çok sık tercih etmesinin nedenleri başında elbette Kapıköy sınır kapısı geliyor. Kapıköy'ün kazandırılmasında en büyük pay sahibi ise Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu'dur. Transit geçişe açılan Kapıköy, kentin ekonomisine ciddi katkı sunarken, turizmin de canlanmasına katkı sunuyor.

AK Parti Van Milletvekilleri Kayatürk ve Türkmenoğlu'nun 'Türkiye Yüzyılı'nda Van'ı yatırımın merkezi yapmayı hedefledikleri belirtiliyor.

Yorumlar 1

Bakmadan Geçme