• Haberler
  • Gündem
  • Levent Cankurtaran Vanspor'a verdiği sözü yerine getirdi

Levent Cankurtaran Vanspor'a verdiği sözü yerine getirdi

Vanlı İş İnsanı Feyat Kıyak'ın Başkanlığı devralmasının ardından Vanspor'a destek açıklamaları yapılmıştı. İş İnsanı Levent Cankurtaran Vanspor'a verdiği sözün bir kısmını yerine getirdi.

Feyat Kıyak'ın başkanlığa seçildiği kongre günü 500 bin lira destek sözünü açıklayan ve bu sözünü geçtiğimiz hafta yerine getiren Zahir Kandaşoğlu'nun ardından Vanspor'a büyük bir destekte Vanlı İş İnsanı Levent Cankurtaran'dan geldi. Cankurtaran daha önce verdiği 1,5 milyon sözünün bir kısmını bugün kulüp hesabına yatırarak büyük bir destek sağladı. Cankurtaran'ın 750 bin liralık desteğinin kulüp resmi hesabından duyurulmasının ardından taraftarların büyük ilgisini gördü. 

Kulüp resmi hesabından yapılan açıklamada; "2022-2023 sezonu için maddi ve manevi destekleriyle her daim yanımızda olan iş insanı Sn. Levent Cankurtaran, klübümüze sunacağı 1.500.000 ₺ desteğin ilk dönem ödeme kısmı olan 750.000 ₺ klübümüz hesabına aktarmıştır. Teşekkür ve saygılarımızı sunuyoruz." ifadelerine yer verildi.

Vanspor'a destek sözü açıklayanların bir bir sözlerini yerine getiren İş İnsanlarının yanı sıra söz veripte henüz gerçekleştirmeyenler bulunmakta. 
 

Bakmadan Geçme