Milletvekili Burhan Kayatürk'ten Van TSO'ya ziyaret

28. Dönem AK Parti Van Milletvekili ve AB Uyum Komisyonu Başkanı Burhan Kayatürk, Van Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Burhan Kayatürk, Van TSO Meclis Başkanı Turan Avcı tarafından karşılandı. Kayatürk, Van TSO Yönetim Kurulu, Meclis ve Oda Üyeleri ile meclis toplantı salonunda bir toplantı gerçekleştirdi. 

Toplantıda konuşan Kayatürk, "Bir birimizi yok ederek değil, büyüterek şehrimizi daha ileriye taşıyabiliriz. Ülkemiz için çok önemli bir şehir olan İlimizi; siyasetçisiyle, bürokratlarıyla, meslek odalarıyla, STK'larıyla ve tüm aktörleriyle kalkındırabiliriz. Van ne yazık ki 70 yıl boyunca devlet tarafından göz ardı edildi. Ama buna rağmen sürekli olarak kendi çabasıyla büyüdü" dedi.

Kayatürk, "Kentimiz içim bir araya gelmeyi sürdüreceğiz"

Van'ın son 20 yılda turizm alanı başta olmak üzere tüm alanlarda önemli adımların atılmasıyla büyümesini sürdürdüğünü belirten Kayatürk, "Eksiklikler yok mu? Elbette var. Yapmamız gereken daha çok iş var. Bunun içinde kentin en önemli meslek odalarından bir tanesi olan ve yaptığı çalışmalar ile kendini kanıtlayan Van TSO ile birlikte çalışacak ve şehrimiz için adımlar atacağız. Bugünkü birliktelik için hepinize teşekkür ediyor, bundan sonraki süreçte de kentimiz için bir araya gelmeyi temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme