• Haberler
  • Van Haber
  • Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, İranlı mevkidaşını Van'da ağırladı

Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, İranlı mevkidaşını Van'da ağırladı

İran-Türkiye Dostluk Grubu Başkanı Hoy Milletvekili Dr.Adel Najafzadeh ve heyeti çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Van'a geldi. Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, İranlı mevkidaşı ile yakından ilgilenerek yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Türkiye-İran ilişkileleri gün geçtikçe perçinleşiyor...

Taraflar, Türkiye-İran ilişkileri hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Van'ın ekonomisine ve ticaretine hakim olan Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, İranlı mevkidaşı Dr.Adel Najafzadeh'ı Van'da ağırlayarak, yapılacak olan projeler hakkında karşılıklı temaslarda bulundular.

Türkmenoğlu, İran'dan gelen heyetle birlikte Organize sanayi Bölgesi (OSB), İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM), Tekstil Kent gibi yatırım ve istihdamın yapıldığı alanlarda ziyaretler gerçekleştirdiler.

Ziyaretlerle ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Milletvekili Türkmenoğlu, Türkiye Yüzyılı'nda yerli, milli ve yenilikçi üretim anlayışıyla her zaman üretim ve istihdamı destekleyeceklerini belirtti.

Van'daki temaslarını tamamlayan İran Milletvekili Dr.Adel Najafzadeh, son olarak Milletvekili Türkmenoğlu ile birlikte Kapıköy temaslarının ardından İran'a geçti.

Bakmadan Geçme