Milletvekili Metiner'den Emre Güray'a ziyaret

24.Dönem Adıyaman, 25 ve 26. Dönem İstanbul AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, Van ziyaretleri kapsamında AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray'ı ziyaret etti.

Tecrübeli siyasetçi Milletvekili Mehmet Metiner, AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray'ı ziyaret etti.

Kongre sürecine giren AK Parti, Van'da güçlü kadrolarla 'durmak yok, yola devam' sloganıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni yönetim çalışmalarını sürdüren AK Parti Van İl Başkanlığına sürpriz bir ziyaret gerçekleşti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Van'da yürütülen çalışmaları ve yapılan yatırımları incelemek üzere Van'a gelen 24.Dönem Adıyaman, 25 ve 26. Dönem İstanbul AK Parti Milletvekili, Demokrasi ve Birlik Vakfı Genel Başkanı Mehmet Metiner, AK Parti Van İl Başkanlığını ziyaret ederek, il başkanı Emre Güray ve il başkan yardımcılarıyla bir araya geldi.

Milletvekili Metiner'den Emre Güray'a ziyaret

İl ziyaretlerini sosyal medya hesabından paylaşan Metiner,

Van AK Parti İl teşkilatımızı ziyaret ettik. Van teşkilatımızı ve değerli il başkanımızı çok diri ve zinde buldum. Teşkilatımızın her düzeydeki mensuplarını en kalbi muhabbetlerimle selamlıyorum. Başarı dileklerimle. İl Başkanımız sevgili kardeşim Emre Güray ve parti yöneticisi arkadaşlarla sohbet ettik. Durmak yok, yola devam. 

ifadelerini kullandı.

Parti yöneticilerinden çalışmalar hakkında istişare eden Milletvekili Metiner, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaları incelemek üzere parti binasından ayrıldı.

Bakmadan Geçme