Muhtar Nurten sağlam VEDAŞ'a isyan etti

Van'ın İpekyolu İlçesi Bahçıvan Mahallesi Muhtarı Nurten Sağlam, mahallede yaşanan elektrik sorunları nedeniyle elektrik dağıtım şirketine sosyal medya hesabından sitem etti.

Kentin en işlek konumlarından biri olan Bahçıvan mahallesinde elektrik sorunları vatandaşları bezdirdi. Konuyla ilgili muhtar Sağlam, karanlık sokakları fotoğraflayarak, sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Susunca ilgisiz, konuşunca provokatörüm!

Fotoğrafladığı sokağı işaret ederek iki yıldır sokakta aydınlatma direği talepleri olduğunu söyleyen Sağlam, "Yetkili, yetkisiz muhtar olsa gerek! Çözüm olarak bina duvarına armatör takıldı. O da çalışmıyor! Şehrin merkezinde aileler bu sokaktan geçmeye korkuyor. Susunca ilgisiz, konuşuncada provakatör oluyorum" diyerek VEDAŞ'a sitem etti.

Karanlığa gömülen sokaklarda defalarca hırsızlık olaylarının da yaşandığını belirten Muhtar Sağlam, "İnsanlar korkuyor! Muhatap bulamıyorum. Sorun öteleniyor. TEDAŞ'ı göreve çağırıyorum. Ben Mahallemin temsilcisiyim,Şahsi talebim değildir" ifadeleriyle sorunun çözülmesini talep etti.

Bakmadan Geçme